Autoschade Leo Brans

Wij werken altijd voor alle verzekeraars
Wij zijn altijd zeven dagen per week bereikbaar
Gratis vervangend vervoer met haal- en brengservice

Al 40 jaar ervaring

Al 40 jaar vakmanschap

Sinds de start in april 1979 heeft Autoschade Leo Brans een grote ontwikkeling doorgemaakt. Van een eenvoudige autospuiterij is het bedrijf onder leiding van Leo en Karin Brans in samenwerking met de gedreven medewerkers uitgegroeid tot een gerenommeerd all-round autoschadeherstelbedrijf.

Vooral in het hogere segment weet men dat te waarderen. Een aanzienlijk deel van de opdrachten komt binnen via dealerbedrijven en daardoor ontstaat een onmisbare kennisuitwisseling. Vooral in auto's in hogere prijsklassen wordt veel elektronica en een groeiend aantal aluminiumdelen toegepast. Dat motiveert ons tot kennisverbetering door eigen onderzoek en bijscholing van onze vakkundige medewerkers.

foto1.jpg

Ook verzekeringsmaatschappijen hebben hun weg naar Autoschade Leo Brans gevonden en die eisen een goede prijs/kwaliteit verhouding. We schenken voortdurend aandacht aan efficiency en kostprijsverlagende processen en methoden.

Als u besluit uw auto bij Autoschade Leo Brans te laten herstellen, bent u bovendien in één keer van al uw zorgen af. Wij regelen de volledige afwikkeling voor u, inclusief het administratieve traject.

Met een enthousiast team van ruim 15 medewerkers staat Autoschade Leo Brans voor innovatie, de beste technologische middelen, efficiency en een hoog serviceniveau.

Schade of vragen? Neem contact op

Aanrijding: wat te doen?

schade.jpg

Wat dient u te doen indien u onverhoopt bij een aanrijding betrokken bent? Volg deze 8 stappen voor een goede gang van zaken.

Franseweg 6
5469 DZ  Erp
T 0413 21 69 69
F 0413 21 69 60
E info@leobrans.nl

Facebook

Autoschade Leo Brans

Met glans de beste!