Autoschade Leo Brans

Wij werken altijd voor alle verzekeraars
Wij zijn altijd zeven dagen per week bereikbaar
Gratis vervangend vervoer met haal- en brengservice

Al 41 jaar ervaring

Stichting duurzaam repareren FOCWA Eurogarantbedrijf

Hoe gaat het met u?

Bij Autoschade Leo Brans hebben ze een passie voor auto's. Het doel wat ze voor ogen hebben is om de schade aan uw auto, van welk merk dan ook, snel en vakkundig te herstellen. Uw auto weer als nieuw, dan is het pas goed genoeg.

Maar dat wil niet zeggen dat er voor u geen oog meer is. In tegendeel. Bij Autoschade Leo Brans staat de koffie altijd klaar. En wij willen ook graag weten hoe het gaat met ú. Want schade aan uw auto is op z'n minst heel vervelend. Het ontsiert uw auto waar u zoveel waarde aan hecht. Het kan leiden tot waardeverlies of veroorzaakt immobiliteit.

Iedereen heeft zo zijn eigen verhaal en zijn eigen wensen en eisen. Daar komen wij graag aan tegemoet. Ervaar het vertrouwen van het team van Autoschade Leo Brans. Het vertrouwen van een glansrijke behandeling. Autoschade Leo Brans ís niet alleen goed, maar voelt ook goed!

Autoschade Leo Brans is het topsegment waardig. Buiten dat we een FOCWA Eurogarant erkend bedrijf zijn, mogen we ons rekenen tot het selecte gezelschap van Achmea/Interpolis geselecteerde schadeherstel-bedrijven. Een schadeherstelbedrijf kan zich niet in beter gezelschap bevinden!

Schade of vragen? Neem contact op

Artikel Bedrijvig Veghel

teamfoto.jpg

Vader Leo en moeder Karin Brans hebben het vaak gezegd tegen zoon Ab toen die bekend maakte het bedrijf in te willen. Want de autoschade is een mooie, maar ook stressvolle business. Leo en Karin weten waar ze over praten: begonnen in een schuur met het uitdeuken van auto’s bouwden zij het bedrijf uit tot een begrip in de branche.
Lees verder...

Franseweg 6
5469 DZ  Erp
T 0413 21 69 69
F 0413 21 69 60
E info@leobrans.nl

Facebook

Autoschade Leo Brans

Met glans de beste!